​Over Crossray

De CROSSRAY barbecue verandert het traditionele grillen met een slim ontwerp en state-of-the-art technologie.

CROSSRAY barbecue is de enige BBQ die controleerbare hitte van 110° C tot bijna 400°C kan bieden, terwijl er veel minder gas wordt verbruikt dan een “gewone” BBQ.

De CROSSRAY barbecue is uitgerust met ons gepatenteerde CROSSRAY barbecue systeem, wat gebruik maakt van infrarood branders die aan de voor- en achterkant van de barbecue zijn gemonteerd. Omdat de branders infrarood zijn, zijn ze superieur ten opzichte van traditionele open vuurbranders.

Infrarood hitte straalt in je voedsel, oftewel, het kookt het van binnenuit, terwijl een normale brander alleen de lucht om het eten heen verwarmd wat zorgt voor het uitdrogen van je eten.

De CROSSRAY barbecue infrarood branders zijn efficiënter en grillen sneller dan traditionele branders. Hierdoor is het eten sneller klaar en door de infraroodbranders verbruik je minder gas. Omdat de branders niet direct onder het kookoppervlak zitten, zullen vetten en sappen niet op de branders vallen. Rook zal flink afnemen en de vlammen die uw vlees verbranden zullen verdwijnen.

 

THE
Crossray
GESCHIEDENIS

Ontwikkeld vanuit het Australische merk HEATSTRIP, voorloper & marktleider van efficiënte infrarood verwarming. Dit innovatieve design team gaat met de Crossray weer een stap verder, door ook de BBQ wereld revolutionair te vernieuwen.

De uitdaging was om iets “NIEUWS” te creëren op de BBQ-markt: Het ontwikkelen van een gasbarbecue die net zo goed weet te presteren zoals het koken boven een bed van gloeiend hete kolen; zorgen voor gelijkmatige warmte zonder flare-ups en een echt multifunctioneel outdoor kooktoestel, dat smaakvollere en sappig voedsel produceert.
De CROSSRAY barbecue is een unieke barbecue gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen en voorzien van allerlei handigheden om het bereiden nog eenvoudiger te maken.

“De BBQ met de intensiteit en kwaliteit van houtskool en het gemak & de controle van gas.”

Ontdek
onze
crossrays